Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2008

ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ


Επειδή με τον Μιχάλη Γελασάκη το μπλογκ διατηρεί διαπλεκόμενη σχέση (!) (καθότι ο ίδιος όταν δεν γράφει ποιήματα και άρθρα στο "Ποιείν", αρχι-συντάσσει το "Δίφωνο", στο οποίο περιοδικά απασχολείται και ένας εκ των συντακτών των ΜΠ), σας μεταφέρουμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων - ζωντανών συνεντεύξεων που ο ίδιος επιμελείται, χωρίς άλλα σχόλια (ότι δηλαδή οι εκδηλώσεις αυτές δείχνουν τη διαφορά που λίγο καλό γούστο και λίγη θέληση από έναν νέο άνθρωπο μπορεί να κάνουν στην προβολή του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, κλπ, κλπ). Η αρχή έγινε, με μία πολύ επιτυχημένη - απ' ότι μάθαμε - βραδιά για τον Χρήστο Θηβαίο. Η αρχή έγινε, ελπίζουμε, και γενικότερα.
Για να παρακολουθήσετε τον κύκλο των εκδηλώσεων μπορείτε από τις αρχές της ίδιας εβδομάδας να προμηθεύεστε δωρεάν μια κάρτα εισόδου από το Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ. Από Νοέμβριο μεριά, τα λέμε εκεί κι από κοντά. Επόμενη εκδήλωση στις 22 Οκτωβρίου, με καλεσμένο τον εμβληματικό Λάκη Παπαδόπουλο. Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, Σταδίου 24, κάθε Τετάρτη στις 8 το βράδυ, μέχρι και 26 Νοεμβρίου.
Μ.Π.
-----


ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΟΚTΩΒΡΙΟΥ ώρα 20.00

Σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του εκτός σκηνής ο ΛΑΚΗΣ (με τα ψηλά ρεβέρ) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ θα μιλήσει από της νύχτας τα ηχεία. Για τον καλλιτέχνη θα μιλήσουν ο ΙΑΣΩΝΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ και ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΤΟΥΜΟΣ. Προλογίζει η δημοσιογράφος ΧΑΡΙΣ ΠΟΝΤΙΔΑ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα 20.00

Η έκπληξη των τελευταίων χρόνων που ακούει στο όνομα ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ μπορεί να μην είναι πια βοσκαρουδάκι αμούστακο αλλά έχει γίνει χειμωνανθός και κάθε τέτοια εποχή ανοίγει τα φύλλα του. Για τον καλλιτέχνη θα μιλήσουν ο συνθέτης ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ και ο δικηγόρος ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ. Προλογίζει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗΣ, ραδιοφωνικός παραγωγός.

ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 20.00

Από τους πρόποδες του Ψηλορείτη ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝ μιλάει μπροστά στο κοινό για την ιδιαίτερη πορεία του και την διατήρηση της καθαρής του ταυτότητας. Για τον καλλιτέχνη θα μιλήσουν ο συγγραφέας ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΑΝΘΟΥΛΗΣ και ο στιχουργός-σκηνοθέτης ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΚΟΝΗΣ. Προλογίζει η δημοσιογράφος ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 20.00

Για πρώτη φορά ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ κατεβαίνει «από τα ψηλά στα χαμηλά» με σκοπό να δώσει μία συνέντευξη ζωντανά στο κοινό. Για τον καλλιτέχνη θα μιλήσει ο συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής ΜΑΝΟΛΗΣ ΓΑΛΙΑΤΣΟΣ. Προλογίζει η δημοσιογράφος και διευθύντρια του περιοδικού «Δίφωνο» ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΠΕΛΕΒΑΝΗ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 20.00

Ο ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ στο ακορντεόν και ο ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ στα χορευτικά, θα βρεθούν μαζί με σκοπό να γίνει μια συζήτηση. Από τη στιγμή που θα το καταφέρουμε αυτό μπορεί να γίνει και μια συνέντευξη... Για τους καλλιτέχνες θα μιλήσουν: Ο διευθυντής του ρ/σ Kosmos ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΧΤΑΡΙΔΗΣ, η τραγουδίστρια ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ και ο τραγουδιστής ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ. Προλογίζει ο δημοσιογράφος και φιλόλογος ΣΠΥΡΟΣ ΑΡΑΒΑΝΗΣ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 20.00

Για τον ΜΙΛΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ που θα κλείσει τον κύκλο εκδηλώσεων θα μιλήσουν: ο διευθυντής του Μελωδία fm ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ο στιχουργός-συγγραφέας ΜΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ και ο συνθέτης ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΙΒΑΔΑΣ. Προλογίζει ο τραγουδιστής και ραδιοφωνικός παραγωγός ΚΩΣΤΑΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ.

2 σχόλια:

το Άρωμα του Τραγουδιού είπε...

Μια πραγματικά πρωτότυπη ιδέα, με ουσία και περιεχόμενο.
Φυσικά και θα είμαστε εκεί.
Καλή συνέχεια.

Μουσικά Προάστια είπε...

Βεβαίως Μάκη, θα τα πούμε εκεί. Και νομίζω ότι η αυλαία με Μιλτιάδη Πασχαλίδη είναι ιδανική.