Τρίτη, 26 Μαΐου 2009

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009 - ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ ΧΑΝΩ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ!

Ψήφος μετά μουσικής! Οι αυστηρά προσωπικές επιλογές μου...

Στην Ιταλία…


-----

Στην Ισπανία…


-----

Στη Γαλλία…


-----

Στην Αγγλία…


-----

Στην Ελλάδα…

(αφιερωμένο στην Ειρήνη Φ.)
-----

Στην Ελλάδα ΙΙ…

ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ (10/5/2009)

«Με στόχο να βρεθεί τρόπος να βγούμε από τα πολλαπλά αδιέξοδα, προτείνω την άμεση συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων της Αριστεράς. Συγκεκριμένα η ΑΝΤ.ΑΡΣ.Υ.Α., το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ να αποφασίσουν να συνεργαστούν για την αντιμετώπιση της κρίσης, που οι συνέπειές της πλήττουν τους εργαζόμενους, για τη συντριβή του δικομματισμού που έχει οδηγήσει τη χώρα σε κατάρρευση και για να ανοίξει ο δρόμος προς ένα καλύτερο μέλλον. Με την ευκαιρία μάλιστα των ευρωεκλογών, μια κοινή παρουσία με ένα ενιαίο ευρωψηφοδέλτιο θα ήταν η καλύτερη λύση».
-----

Και μέχρι να πραγματοποιηθεί το όραμα του Γλέζου, πυρ κατά βούληση και αριστερά. Venceremos!

ηρ. οικ.

4 σχόλια:

ένας στρατολάτης είπε...

Κόκκινο μπουρλότο στην ευρωκάλπη! (άντε και λίγο ροζάκι δεν με χαλά, το φούξια δεν γουστάρω)

nikos είπε...

Δαγκωτό αριστερά, κόκκινο βαθύ! Όσο για το κοινό φηφοδέλτιο, πολλοί το εύχονται, αλλά στο δια ταύτα..Άλλωστε, για να έχει αξία, αλλά και συνέχεια το εγχείρημα, θα πρέπει να επεκταθεί και πέραν του κοινού φηφοδελτίου, στη δράση και στην καθημερινότητα. Άρα εκεί θες προγραμματική σύγκλιση, όπου δυστυχώς πάσχουμε. Θα πεις "απ'το ολότελα καλύτερο", αλλά το χειρότερο είναι ότι όταν επέλθει - γιατί θα επέλθει - νέα ρήξη, βγαίνεις ακόμα πιο αποδυναμωμένος..

Χρήστος Μιχαήλ είπε...

Καλό ως ντοκουμέντο, δεν το είχα δει το βίντεο-κλιπ.

Καλή ψήφο εύχομαι.

Μουσικά Προάστια είπε...

Ποιο απ' όλα τα κλιπάκια; Να υποθέσω το Venceremos; Μεγάλη μορφή ο Άσιμος, και φαίνεται ότι τον ξεχάσαμε, τον ξεφορτωθήκαμε νωρίς...