Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Ο Santana φεύγει, η Αρλέτα έρχεται

Τέσσερις φωτογραφίες από τη συναυλία του Santana στο Ολυμπιακό Στάδιο. Στην πρώτη, η κόκκινη ηλεκτρική έχει πάρει ήδη φωτιά από τα μαγικά χέρια του Carlos. Από το Woodstock μέχρι το Supernatural, αυτή η κιθάρα δε λέει να σωπάσει, και καλά κάνει!







Η σκηνή με τις τρεις γιγαντο-οθόνες και τις απίθανες εγκαταστάσεις ήχου και φωτισμού έφτιαξε ένα πραγματικό υπερ-θέαμα. Ευπρόσδεκτο, αλλά όχι και απαραίτητο, όταν μιλάμε για τον καλλιτέχνη των εκατομμυρίων δίσκων, των άπειρων διακρίσεων, και της απίθανης μουσικής ενέργειας.






Black Magic Woman και τα μυαλά στα κάγκελα! Το κοινό έδειχνε εξοικειωμένο με όλα τα κομμάτια, αλλά στο απόλυτο χιτ του Santana έγινε ο χαμός. Η σηκωμένη γροθιά παραπέμπει στο πάθος της βραδιάς, το απόλυτα δικαιολογημένο όταν έχεις μπροστά σου τον πατέρα της μίξης salsa, rock και blues, τον μοναδικό Carlos Santana! Yeah.







Μπορεί να χάσαμε τους Scorpions και τον "τελεία-και-παύλα-Βασίλη-είσαι-@#$%&" (δείτε τα βίντεο της συναυλίας στο youtube με Παπακωνσταντίνου επί σκηνής να τραγουδάει Let me take you far awaaaaay!), αλλά τουλάχιστον βρεθήκαμε σε ένα εξίσου σημαντικό συναυλιακό γεγονός του καλοκαιριού. Και όλα αυτά χάρις στην ευγενική προσφορά του Μάκη και της Αντριάννας (παιδιά, πάντα τέτοια).



 

Και μια υπενθύμιση: αύριο Δευτέρα είναι η νύχτα της Αρλέτας, και θα μας βρει όλους και όλες στο Κηποθέατρο Παπάγου (αν βρούμε κι εμείς οι θαλασσινοί το δρόμο προς τα βουνά των στρατηγών μας!). Χάρτες, GPS, Ζητάδες, όλα ευπρόσδεκτα αδέρφια, αρκεί να φτάσουμε στην αγαπημένη μας δημιουργό.



 

Άλλο ένα ελληνικό καλοκαίρι λοιπόν είναι εδώ. Ο Carlos φεύγει, η Αρλέτα έρχεται!
ηρ.οικ.

2 σχόλια:

Χρήστος Α. Μιχαήλ είπε...

Με το καλό και ο δίσκος.

Μουσικά Προάστια είπε...

Όπως είπε και η Αρλέτα επί σκηνής, ο δίσκος ετοιμάζεται και θα βγει. Πάντως, το ένα τραγούδι του δίσκου που τραγούδησε στη συναυλία είναι καταπληκτικό. Περιμένουμε!