Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2009

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΑΔΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ - Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ Δ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ON CAMERAΓια να παραφράσουμε και τον μέγα Ρασούλη, οι κυβερνήσεις πέφτουνε αλλά η αστυνομία μένει! Μετά από παρουσίαση βιβλίου του Χριστόφορου Κάσδαγλη στα Εξάρχεια, οι Ζητάδες συνέλαβαν και προσήγαγαν στη ΓΑΔΑ τον Δημήτρη Παπαχρήστο (βασικό εκφωνητή του ραδιοφωνικού σταθμού του Πολυτεχνείου τον Νοέμβρη του 1973), τον Στέλιο Ελληνιάδη (γνωστό δημοσιογράφο και μουσικό παραγωγό) και τον Σωκράτη Δαματόπουλο (δημοσιογράφο της ΕΡΤ). Μπράβο αστέρια μου, έτσι, να μαζευτούν λίγο αυτοί οι αλήτες των Εξαρχείων που τρομοκρατούν ανενόχλητοι! Προσωπικά, νοιώθω ΠΑ-ΣΟΚ και ΔΕΟΣ από τη νέα τεράστια επιτυχία της αστυνομίας μας. Εσείς;
ηρ.οικ.

3 σχόλια:

Χρήστος Μιχαήλ είπε...

Εγώ τους λυπάμαι. Κι αυτό γιατί μέσα στο μυαλό τους υπάρχει τέτοιο μπέρδεμα που εκτιμώ ότι στ' αλήθεια νιώθουν οι τελευταίοι της κοινωνίας όταν βρίσκονται εν ώρα υπηρεσίας.

Εκείνου που φέρουν ευθύνη είναι εκείνοι που κινούν τα νήματα.

Μουσικά Προάστια είπε...

Symfwnw 100% Xristo me tin apopsi sou. Edw vgainei o ypourgos kai leei "piaste tous hooligan" kai dinei entoles gia kathimerina ntou sto "avaton twn exatheiwn", ti perimeneis?

δεσποινα καραλη είπε...

Ντροπή!Αίσχος!!!"ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ!"Φωνάζει ο Αστυνομικός, νεαρός, ως αδαής της Ιστορίας και του Μεγαλείου!Να πω, ότι πράττει το καθήκον του?΄Ισως. Και προφανώς να μην γνώριζε, ποιός ήταν ο κ.Χρήστος Παπαχρήστου.Θα πρότεινα -και ας φανεί φαιδρό - όσοι νέοι θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του Αστυνομικού, να διδάσκονται Ελληνική Ιστορία.΄Οχι μόνον την Αρχαία Ελληνική Ιστορία.Μα και τη Σύγχρονη Ελληνική Ιστορία μας, ώστε να μη γελοιοποιούνται. ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...ΔΕΣΠΟΙΝΑ.