Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010

Ο ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ...


...κι εγώ μικρός ήθελα να γίνω ο πιο επιτυχημένος αστροναύτης. Ο Πολυζωγόπουλος ντύθηκε σήμερα με το κουστούμι της συναίνεσης, βαφτίστηκε "εκπρόσωπος" των κοινωνικών "εταίρων" και των παραγωγικών "φορέων" (παραγωγικών; ποιός; θα τρελαθώ!!). Και δήλωσε: "Οι κοινωνικές και παραγωγικές δυνάμεις της χώρας δεν έχουν να αθροίσουν τις προσπάθειές τους για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της χώρας. Πρέπει να εργαστούμε έτσι, ώστε η παραγωγική και κοινωνική δραστηριότητα να συγκλίνουν στο στόχο". Ερωτηθείς για τον ιδιωτικό τομέα, ο μεγάλος αγωνιστής της εργατιάς προσέθεσε ότι "αυτός έχει τους δικούς του κανόνες, όμως πρέπει να υπάρχει, να υποστηρίζεται και να αυξάνεται για να απορροφά και την ανεργία", ενώ ολοκλήρωσε τους στοχασμούς του λέγοντας ότι "πρέπει να υπάρχει ένας ελάχιστος κοινωνικός παρονομαστής, ώστε να μην αυξάνεται η φτώχεια".
Βέβαια, καμία αμφιβολία δεν υπάρχει ως προς τη μοίρα του έτερου φωστήρα της εργατικής αριστοκρατίας, του κύριου Παναγόπουλου που το Σάββατο στη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ θα βγάζει πύρινους λόγους κατά της κυβέρνησης. Υπάρχει εργαζόμενος που με ήσυχη τη συνείδησή του θα πάει να ακούσει τον νούμερο ένα εκπρόσωπο του συμβιβασμού και να χειροκροτήσει τα όλο υποκρισία λόγια του; Μετά από 2-3 χρόνια θα είναι αυτός που θα ζητά πάλι συναίνεση, συστράτευση και άλλα καλαμπούρια μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Σεβάσμιοι εργατοπατέρες μας, πλέον σας μάθαμε και δεν θα σας κάνουμε τη χάρη! Ξέρουμε καλά ότι αυτό που φοβάστε είναι να ξυπνήσουν οι υποτελείς σας. Η συναίνεση που ζητάτε είναι ο εφιάλτης μας. Και οι μέρες και νύχτες που έρχονται θα γίνουν ο δικός σας εφιάλτης. ηρ.οικ.

2 σχόλια:

cogito είπε...

Αγαπητέ Ηρακλή, πρόκειται για μία ΧΟΥΝΤΑ. Περνάμε ημέρες ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ. Μαυραγορίτες και πολιτικά κτήνη στους οποίους εδώ και χρόνια ο Ελληνικός λαός έδινε την εξουσία. Φαβάμαι ότι σύντομα, στα πλαίσια της "έκτακτης ανάγκης", πολιτικές απόψεις που δεν συνφωνούν με την κυρίαρχη γραμμή όχι μόνο θα φιμώνονται αλλά θα κρίνονται "παράνομες" και "προδοτικές". Φοβάμαι ακόμα ότι "κινήματα της κατσαρόλας" που τυχόν θα εμφανιστούν θα είναι απλές εκτονώσεις. Δεν καταλαβαίνουν οι πολλοί ότι μπήκαμε "στο γύψο" για μια νέα επταετία τουλάχιστον. Πρέπει να τεθεί άμεσα ζήτημα δήμευσης των περιουσιών όλων εκείνων των εκατοντάδων πολιτικών και μη που πλούτισαν από τη μεταπολίτευση και μετά πάνω στις πλάτες μας. Πρόκειται το λιγότερο για δωσίλογους και μειοδότες, για ρουφιάνους του χειρίστου είδους. Τολμούν ακόμα και κυκλοφορούν ελεύθεροι άνθρωποι σαν τον Λαλιώτη, το Μητσοτάκη, το Βουλγαράκη τον Σημίτη, τον Καραμανλή... έχοντας καταχρεώσει τουλάχιστον 3 γενιές.
Ακόμα κι ο Ιούδας είχε λίγη τσίπα: πήγε και κρεμάστηκε. Αυτοί;...

Μουσικά Προάστια είπε...

Προσυπογράφω!