Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7:00 ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Το τρομοκρατικό σιωνιστικό κράτος πρέπει να πληρώσει για το νέο έγκλημα του

Ο στρατός κατοχής του τρομοκρατικού σιωνιστικού κράτους έπνιξε στο αίμα το Στόλο της Ελευθερίας. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί ο ακριβής αριθμός των νεκρών και των τραυματιών. Το βέβαιο είναι ότι ο στρατός κατοχής επιτέθηκε με πραγματικά πυρά στα διεθνή ύδατα εναντίον των άοπλων ακτιβιστών του Στόλου της Ελευθερίας (ανάμεσα τους και οι Έλληνες σύντροφοι της Καμπάνιας Ένα Καράβι για τη Γάζα). Πρόκειται για πράξη στυγνού κρατικού γκανκστερισμού και πειρατείας που επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά το φασιστικό και τρομοκρατικό χαρακτήρα του σιωνιστικού κράτους.

Βαρύτατες όμως είναι οι ευθύνες και της Ελληνικής κυβέρνησης, η οποία παρακολούθησε απαθής την πολεμική επίθεση εναντίον Ελλήνων πολιτών καθώς και τη στρατιωτική κατάληψη πλοίων που φέρουν την Ελληνική σημαία (πράγμα που ισοδυναμεί με κατοχή Ελληνικού εδάφους). Πολύ περισσότερο μάλιστα που την ώρα που σφαγιάζονται οι ακτιβιστές συνεχίζονται κανονικά οι κοινές ελληνοϊσραηλινές στρατιωτικές ασκήσεις.

Αυτήν την ώρα της οδύνης, οι σκέψεις μας βρίσκονται με τους αγωνιστές που εναπόθεσαν τις ζωές τους στο βωμό του δίκαιου αγώνα, αλλά και με αυτούς που βρίσκονται αιχμάλωτοι του στρατού κατοχής. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει κάθε ελεύθερα σκεπτόμενος άνθρωπος είναι να συμμετάσχει στη συγκέντρωση που καλεί η Καμπάνια Ένα Καράβι για τη Γάζα απόψε στις 7:00 μμ στην πρεσβεία του Ισραήλ (Κηφισίας και Κατεχάκη).

Άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων ακτιβιστών

Εδώ και τώρα διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με το τρομοκρατικό σιωνιστικό κράτος

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό «Ιντιφάντα»

www.intifada.gr

2 σχόλια:

ένας στρατολάτης είπε...

Το γνωστό σκηνικό, δύο λίτρα δακρυγόνου ανά διαδηλωτή.
Αυτό που γράφεις για την κατοχή ελληνικής επικράτειας σε πλοίο με ελληνική σημαία είναι πολύ ενδιαφέρον κι εξίσου σοβαρό. Αλλά τίνος να ιδρώσει το αφτί; Αφού είναι όλοι τους υπάλληλοι της ΕΕ και του ΔΝΤ κι όχι εκπρόσωποι κυρίαρχου κράτους.

Μουσικά Προάστια είπε...

Στρατολάτη,
πράγματι, για άλλη μια φορά ψεκάστηκε ο κόσμος που πήγε να διαδηλώσει. Βεβαίως, οι αστυνομικοί δεν είχαν πρόβλημα να ρίξουν δακρυγόνα και έξω από το Ιπποκράτειο, το Αρεταίειο και το Αιγηνίτειο χωρίς προφανώς να τους αφορούν οι εκατοντάδες νοσηλευόμενοι στα νοσοκομεία...

Όσο για το κείμενο δεν το γράφω εγώ, αλλά ο σύλλογος Ιντιφάντα. Από πλευράς διεθνούς δικαίου, το ισραηλινό ρεσάλτο είναι σαφώς παράνομο, συνιστά εγκληματική πράξη, χωρίς να συνιστά όμως και κατοχή ξένης επικράτειας. Η ουσία είναι ότι το Ισραήλ δεν είχε κανένα δικαίωμα επίθεσης σε πλοίο που βρίσκεται σε διεθνή ύδατα, και εννοείται επίσης ότι το Ισραήλ δεν μπορεί να ορίζει αυθαίρετα ζώνες ασφάλειας στη θάλασσα. Επίσης, το πλήρωμα και οι επιβάτες του τουρκικού πλοίου είχε το δικαίωμα αυτοάμυνας έναντι της απρόκλητης ένοπλης επίθεσης των Ισραηλινών στα διεθνή ύδατα. Για να μην αναφερούμε στην παράνομη κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών, στο παράνομο αποκλεισμό της Γάζας, κλπ. κλπ. Από όποια μεριά και να το δεις, η επίθεση του Ισραήλ είναι μία παράνομη, εγκληματική πράξη.

Εν τέλει, στο σημερινό διεθνές σύστημα "ποιός είναι ο φονιάς, και ποιός δικάζει;" Συνήθως, ο φονιάς είναι αυτός που δικάζει κιόλας.