Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010

ΜΕ ΜΠΙΤΟΝΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ MARFIN (;)

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα ΜΜΕ, στην τράπεζα όπου δολοφονήθηκαν οι τρεις άνθρωποι κάποιοι άδειασαν μπιτόνια με βενζίνη και μετά έβαλαν φωτιά. Αν αυτό δεν λέγεται οργανωμένο σχέδιο προβοκάτσιας, εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, τότε τι;
Η σκέψη πηγαίνει στις οικογένειες των αδικοχαμένων ανθρώπων. Αλλά η οργή πηγαίνει στους στυγνούς δολοφόνους που εξετέλεσαν οργανωμένα το εγκληματικό σχέδιό τους.

4 σχόλια:

ένας στρατολάτης είπε...

Ουδέν κρυπτόν υπό του ηλίου, όμως οι πολλαπλές προβοκάτσιες φοβάμαι ότι προοιωνίζουν γεγονότα που δεν περιμέναμε μέχρι χτες.

Ανώνυμος είπε...

εγω πιστεύω ότι τους έβαλε ο παπανδρέου, γιατί μόνο αυτόν εξυπηρετούν.

αλήθεια πως σημερίζεσαι τα μμε?

Μουσικά Προάστια είπε...

Αγαπητέ Στρατολάτη, δυστυχώς μπαίνουμε σε περίοδο μεγάλης βαρβαρότητας. Το σύστημα δεν βρίσκει οικονομική διέξοδο σε παγκόσμια κλίμακα, η κάθε προτεινόμενη λύση γεννά καινούργια προβλήματα, και η σήψη διαχέεται σε όλες τις πτυχές της κοινωνικής ζωής. Αυτό που φαίνεται ως ελληνική κρίση συνιστά παγκόσμιο αδιέξοδο του καπιταλισμού. Η ιστορική εμπειρία δείχνει ότι τέτοιες συνθήκες γεννούν βία και καταστροφή. Μόνο η οργάνωση του κόσμου και η επεξεργασία εναλλατικών λύσεων θα αντιστρέψουν το επερχόμενο κύμα βαρβαρότητας.
Όσο για αυτούς που δολοφόνησαν σήμερα εν ψυχρώ αθώους ανθρώπους, τι λόγια να βρει κανείς να τους χαρακτηρίσει;

Ανώνυμος:
Δεν συμμερίζομαι τη θεωρία συνομωσίας σου, ούτε τη διάθεσή σου για ειρωνεία. Να με συγχωρείς, αλλά σήμερα είναι μια άσχημη μέρα.

Ιωάννα Λουλάκη είπε...

Αυγεριναί του ηλίου ακτίνες
τι προβαίνετε;
Τάχα αγαπάει έργα ληστών
το μάτι των ουρανίων;
Ανδρέας Κάλβος