Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ "ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΥ"


Φίλοι και φίλες των "μουσικών προαστίων",

εδώ και μερικές μέρες, το blog του περιοδικού και των εκδόσεων ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ, υπό την καθοδήγηση του εκδότη Θανάση Συλιβού, έχει επιστρέψει στην ενεργό δράση, μετά από πολύμηνη απουσία.

www.metronomos.blogspot.com

Δεδομένου του τεράστιου αρχείου και των πολύπλευρων δραστηριοτήτων του περιοδικού, το ταξίδι στις σελίδες του που ξαναρχίζει πλέον σε καθημερινή βάση, προβλέπεται φοβερά ενδιαφέρον και ευχάριστο.

Ας ενισχύσουμε λοιπόν με όλες μας τις δυνάμεις αυτή την προσπάθεια. Σε καιρούς δύσκολους όπου η τέχνη τείνει από ανάγκη να γίνει πολυτέλεια, πρωτοβουλίες όπως ο ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ αξίζουν της προβολής και της στήριξής μας. Όσοι και όσες τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας τα "μουσικά προάστια", αγκαλιάστε - εφόσον φυσικά ανταποκρίνεται στα δικά σας αισθητικά κριτήρια - το περιοδικό ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ και τη διαδικτυακή του παρουσία.

Ένας καλός λόγος, μία αμοιβαία ανταλλαγή συνδέσμων, ένα κείμενο προς δημοσίευση, μία κουβέντα από στόμα με στόμα, μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Το email του διαχειριστή του blog (periodiko.metronomos@gmail.com) άνοιξε και σας περιμένει με τις ιδέες, τις προτάσεις, και την κριτική σας. Από την πλευρά τους, τα "μουσικά προάστια" θα συνεχίσουν να στηρίζουν - αλλά και να ασκούν αδέσμευτα κριτική όταν χρειάζεται - το "ΜΕΤΡΟΝΟΜΟ", όπως και οποιαδήποτε άλλη πρωτοβουλία προωθεί τον κοινό σκοπό όλων μας: τη μελέτη και προβολή του ελληνικού τραγουδιού και της μουσικής γενικότερα.
ηρ.οικ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: