Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ "ΕΠΙΤΥΧΙΑ" ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Οι σερίφηδες της άγριας δύσης ξαναχτύπησαν... αυτή τη φορά με θύμα ένα από τα λαμπρότερα μυαλά της νεότερης γενιάς πολιτικών επιστημόνων: τον Δημοσθένη Παπαδάτο-Αναγνωστόπουλο. Τον πέρασαν, λέει, για τρομοκράτη. Βρε παλληκαράδες μου της ομάδας δέλτα, ζήτα ή γάμα(τα), ο Δημοσθένης έχει τόση σχέση με την τρομοκρατία όσο και ο Μπομπ Σφουγγαράκης με την κβαντική μηχανική και τη μοριακή βιολογία... Ευτυχώς, οι υπερ-υπολογιστές της ΝΑΣΑ, εεε, συγνώμη, της ελληνικής αστυνομίας ήθελα να πω, επιβεβαίωσαν την αθωότητα του... Έλεος ρεεε! ηρ.οικ.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ:
http://www.rednotebook.gr/details.php?id=1451

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω ότι είναι απλώς μια «επιτυχία» της ελλ. αστυνομίας. Νομίζω ότι η μαρτυρία του ιδίου (του Δημ. Παπαδάτου) αποκαλύπτει την ποιότητα της δημοκρατίας μας. Δεν είμαι αντιδημοκράτης και ακριβώς γι αυτό το λόγο «τρέμω» που στη σημερινή Ελλάδα συλλαμβάνονται, κρατούνται για ώρες στην ασφάλεια, ξεγυμνώνονται και υποβάλλονται σε ποικίλλες «δοκιμασίες» άνθρωποι που «απλώς μοιάζουν» με υπόπτους. Στους «ανθρωποφύλακες» του Κοροβέση δεν βρήκα παρόμοια δικαιολογία από την τότε ασφάλεια (της χούντας)!
Το δεύτερο, εξίσου τρομακτικό, στοιχείο είναι ότι αυτοί που μας (παρα)πληροφορούν απλώς έκαναν την πάπια αναφορικά με το συμβάν λες και έκανε κάποιος φίλος ή συνεργός τους το «σφάλμα». Δεν θα έπρεπε να υπήρχε κατακραυγή από τα Μ.Μ.Εξημέρωσης; Ακούσατε κάτι; Εγώ μόνο μια απλή αναφορά είδα σαν να επρόκειτο για ένα καθημερινό γεγονός. Αν ο «κατά λάθος προσαχθείς» στην (αν)ασφάλεια ήταν ο γιος ενός αναγνωρίσιμου επιχειρηματία ή ακόμα και μακρινός συγγενής κάποιου μεγαλόσχημου δημοσιογράφου η αντιμετώπιση των ΜΜΕ θα ήταν ίδια;
«φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα»
Κωνσταντίνος

Χρηστος Α. Μιχαηλ είπε...

Ξέχασες να γράψεις από κάτω "ηρ.οικ."