Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

I love Ermoupolis

"Τον Ρασούλη τον τιμάς μιλώντας, και όχι σωπαίνοντας". Ακολουθώντας την προτροπή ενός φίλου, επανερχόμαστε στην κανονική ροή της ιστοσελίδας με μία παγκόσμια αποκλειστικότητα της ανταποκρίτριάς μας, Ειρήνης Φ., στην Ερμούπολη. Ιδού το δωράκι που προσέφερε ο έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά την επίσκεψή του στη μαγευτική Σύρο: το πολυεργαλείο "SYROS-MAT". Μία μοναδική προσφορά του ΠΑΣΟΚ και της Ελληνικής Αστυνομίας. Ανακαλύψτε την!






Ξεκινάμε με την εφαρμογή κασπώ για κακτάκι. Οικολογικό, για την Ελλάδα της πράσινης ανάπτυξης, με αλουμινένια επίστρωση, ανοξείδωτο, αντέχει τα μελτέμια του Αιγαίου, ό,τι πρέπει για κυκλαδίτικους κήπους και αυλές. Με ενσωματωμένη αντλία δακρυγόνου για επαρκή εφίδρωση του φυτού και του γύρω χώρου. 





Με ένα απλό στρίψιμο, το κασπώ μετατρέπεται σε αντιρυτιδική κρέμα ημέρας. Η νέα τεχνολογία των εργαστηρίων ομορφιάς Federal Laboratories, από το μαγευτικό Saltzburg της Pennsylvania τώρα στο σπίτι σας. Εγγυημένα αποτελέσματα, συστήνονται 2 με 3 επιστρώσεις ημερησίως. Προκαλεί δάκρυα και ελαφρούς ερεθσμούς, όμως θα πείτε αντίο μια για πάντα στις ρυτίδες και στους μαύρους κύκλους. Διατίθεται και σε σπρέυ για μαζικούς αεροψεκασμούς με φυσούνα, για σας και τις φίλες σας!






Άμα λάχει, ψήνετε και καφέ στην ειδική μπαρουτοκαπνισμένη υποδοχή για το μπρίκι. Το νερό θερμαίνεται με μία νέα χημική διαδικασία που λέγεται ηλεκτρο-μπατσόλυση, κατά την οποία μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης μετασχηματίζει την κινητική ενέργεια σε ηλεκτρική και μετά σε θερμική. Ξεχάστε πλέον τα πετρογκάζ και τις κουζίνες, πλέον ήρθε το must του καλοκαιριού. Φτιάχνει και εσπρέσο!







Για το τέλος, σας παρουσιάζουμε τη χειροβομβίδα τριπλού κυνηγητού (triple chaser grenade), που διώχνει κατσαρίδες, ποντίκια, γατιά, σκυλιά, ως και την πεθερά σας! Με νέα ειδική σύνθεση τριπλής δράσης: ΠΑΣΟΚ - ΕΕ - ΔΝΤ! Χτυπάει τα ενοχλητικά έντομα (φοιτητές, συνταξιούχους, άνεργους) κατακούτελα. Για εγγυημένη απόδοση, συνοδεύεται από ειδικό νεάτερνταλ κρανοφόρο χειριστή τύπου "ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ". Εσείς απλώς βάλτε τον στη μπρίζα, δώστε του φραπέ, γκλομπ και 800 Ευρώ το μήνα, και ξενοιάσατε μια για πάντα! Ουγκ!
ηρ.οικ.

7 σχόλια:

Κ. Μαργιόλης είπε...

Αντί άλλων σχολίων στέλνω αυτούσιο το μήνυμα που έλαβα από φίλο μου Συριανό που συμμετείχε στην υποδοχή του GAP στο νησί «μετά των προσηκουσών τιμών»:

«Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε δυναμική διαδήλωση στην Σύρο κατά της επίσκεψης Παπανδρέου, του πρωθυπουργού του μνημονίου.
Μια επίσκεψη η οποία κρατήθηκε μυστική μέχρι τελευταία στιγμή, για να μην μπορέσουν οι εργαζόμενοι και η νεολαία να αντιδράσουν σε αυτή την πολιτική ,που στην ουσία τους στερεί κάθε δικαίωμα στο μέλλον.
Παρόλα αυτά ο κόσμος της Σύρου έδωσε δυναμικά παρόν. Από τις 10:00 το πρωί φοιτητές και μαθητές και όσο περνούσε η ώρα εργαζόμενοι και σωματεία συγκέντρώθηκαν στην κεντρική Πλατεία της Σύρου επιφυλάσσοντας "θερμή" υποδοχή στον πρωθυπουργό.
Με κυρίαρχα συνθήματα "Ούτε ΔΝΤ,ούτε και ΕΕ πάρε την κατάσταση στα χέρια σου λαέ", "Έξω η Ελλάδα από το ΔΝΤ" , "Κλέφτες", οι διαδηλωτές επί ώρες παρέμειναν στην πλατεία. Είναι μοναδικές οι στιγμές κατά τις οποίες ο πρωθυπουργός εξέρχεται από το κτίριο και χαιρετάει χαμογελαστός τους είκοσι κλακαδόρους, ενώ στο βάθος ακούγονται οι αποδοκιμασίες και τα συνθήματα του κόσμου.
Οι δυνάμεις καταστολής επέδειξαν τρομερή βιαιότητα, χτυπώντας δεκαπεντάχρονους μαθητές και πολίτες, ενώ έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων με αποτέλεσμα η κεντρική πλατεία να μετατραπεί σε πεδίο μάχης. Παρόλη την καταστολή, ο κόσμος παρέμεινε εκεί για πέντε συνεχόμενες ώρες περίπου, ενώ επί ένα δίωρο η πόλη είχε μετατραπεί σε αληθινό πεδίο μάχης.
Η πολιτική απομόνωση της κυβέρνησης είναι πλέον προφανής. Μόνο μέ άγρια καταστολή μπορεί ο πρωθυπουργός να έρθει σε μια πόλη 15.000 κατοίκων.
Δεν είμαστε οι "αγανακτισμένοι πολίτες", όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Πεταλωτής. Είμαστε η φωνή αυτή της χώρας.
Κώστας Γιολδάσης»

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑ ΜΠΡΙΚΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ,
ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΧΩΜΑ.
ΜΕ ΑΠΛΟ ΧΩΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ!

ΣΤΑΘΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Μουσικά Προάστια είπε...

Κωνσταντίνος:
Σε λίγο, ούτε στην Πάρο δεν θα μπορούν να κρυφτούν...

Στάθης:
Το τρίγωνο Γύθειο-Σπάρτη-Καλαμάτα είναι το κρίσιμο σημείο της Ελλάδας!

Ανώνυμος είπε...

΄Οποιος ήταν εκεί γνωρίζει ότι όλοι όσοι ήταν έξω για να διαμαρτυρηθούν είναι ανθρωποι που ζούν στο νησί. Και όσοι επικαλούνται "άτομα" που ήρθαν απο Αθήνα, προσπαθούν επι ματαίω να ρίξουν λάσπη, γιατί η λάσπη γυρίζει στα μούτρα τους, και μόνο αυτό τους αξίζει!

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι ότι δεν αναφέρθηκες, Ηρακλή, τυχαία στην Πάρο, απ΄όπου κατάγεται επιφανές στέλεχος της κυβέρνησής μας!
Σκέφτομαι, ότι το μόνο παρήγορο για αυτό το υπουργικό team (για τους ίδιους, όχι για εμάς) είναι ότι έχουν κερδίσει μια περίοπτη θέση στην ιστορία. Σοβαρά το λέω. Και ο Τσολάκογλου άλλωστε είναι γνωστός, ως όνομα τουλάχιστον, ακόμα και σε ανθρώπους της γενιάς μας που μπορεί να μην γνωρίζουν τον Κουμουνδούρο για παράδειγμα.
Κωνσταντίνος

Μουσικά Προάστια είπε...

Επιφανές στέλεχος, ναι. Αλλά όχι μόνο ένα! Δύο!

Ανώνυμος είπε...

Μα η Αννα Νταλάρα δεν είναι απλώς στέλεχος της κυβέρνησης. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα! Είναι στυλοβάτης του πολιτισμού (η ιδιότητα της συζύγου Νταλάρα αρκεί) και άτυπη πρέσβειρα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (η θητεία της σε ΜΚΟ αρκεί).
Οσο για τον κ. Ραγκούση, είναι πράγματι επιφανής. Τόσα χρόνια έχει το Goody's στο νησί, δεν μπορεί μια επιφάνεια θα την έχει «χτίσει»... Κωνσταντίνος