Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

"ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΒΗΜΑΤΙΣΜΟΣ" - ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΓΚΑΪΦΥΛΛΙΑΟ Γκαϊφύλλιας δεν μασάει τα λόγια του. "Απόψε θα έπρεπε να είναι η μισή Ελλάδα στο δρόμο". Και απόψε, και αύριο, και μεθαύριο... Εφόσον κάποιοι έχουν πάθει αλαλία, είμαστε αναγκασμένοι να στρεφόμαστε στις σταθερές αξίες, και ο καλός μας τραγουδοποιός είναι μία από αυτές. Δεν είναι ώρα να βρούμε σε τι διαφωνούμε, αλλά σε τι συμφωνούμε. Πολλές οι ατέλειες όσων είναι στους δρόμους, μπορούμε να κάνουμε κριτική ως το πρωί. Αλλά το μήνυμα του Γκαϊφύλλια είναι σαφές: "Θα βρεθεί ο βηματισμός, και πολύ σύντομα μάλιστα". Μπορείς να βοηθήσεις στο βηματισμό; Μπορείς να δείξεις το δρόμο; ηρ.οικ.

4 σχόλια:

Despina είπε...

μια χαρά τα λέει ο Γκαιφύλλιας

ας κρίνει κανείς, συμμετέχοντας και έχοντας τα αυτιά και τα μάτια ανοιχτά (και το μυαλό βεβαίως βεβαίως)

Νερένια είπε...

Πολύ σωστά μίλησε ο Γκαϊφύλλιας. Εδώ έχουμε τον φόβο των Τούρκων κι αγοράζουμε εξοπλιστικά συστήματα, αλλά δεν έχουμε αντιληφθεί πως σε λίγο δεν θα μας ανήκει η χώρα για να την υπερασπιστούμε.

Χρήστος Α. Μιχαήλ είπε...

Πώς ξεχαστήκαμε μονάχοι εδώ πέρα...

Ποιες είναι οι αντιστάσεις μας και δεν βγαίνουμε στους δρόμους; Δεν υπάρχουν αντιστάσεις. Απλώς καταφέρνουμε ακόμα και ξεχνιόμαστε.

Τάσος Καραντής είπε...

Πολύ καλά τα λέει ο Γκαϊφύλλιας, αλλά για να κατέβει όχι η μισή, αλλά όλη η Ελλάδα στους δρόμους και τις πλατείες, πρέπει να πτωχεύσουμε πρώτα! Εντελώς! Ακόμα δεν έχει συμβεί αυτό,γιατί, περίπου, το 60% είναι κρατικοδίαιτοι κι ακόμα τη βγάζουν ...