Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Κυκλοφόρησε η "Αντιπαροχή"




Με πολύ χαρά μάθαμε ότι είναι πλέον έτοιμος ο καινούργιος δίσκος του Σπύρου Κουρκουνάκη με τίτλο ''Αντιπαροχή'', σε στίχους του Γιάννη Σαμπά, του Ηλία Κατσούλη και του Αντώνη Παπαϊωάννου. Τραγουδάει ο επί 8 και πλέον συναπτά έτη συνεργάτης του συνθέτη, Κώστας Μάντζιος. Το δίσκο μπορούμε αρχικά να τον προμηθευτούμε χωρίς κάποια χρηματική καταβολή  - αυτό για λίγο καιρό -  από την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου και από τα εξής σημεία: α) το παλαιοδισκοπωλείο ''Μικρός Ερωτικός'', Καλλιδρομίου 30 και Ζωοδόχου Πηγής, β) το μουσικό κατάστημα "Music Corner'', Πανεπιστημίου και Εμμ. Μπενάκη και γ) στη διεύθυνση Εμμ. Μπενάκη 38, 6ος όροφος. Όλα αυτά τα σημεία είναι στο κέντρο της Αθήνας, όπου λίγο-πολύ όλοι οι Αθηναίοι κάποια στιγμή με κάποια αφορμή βρισκόμαστε. Ας ενημερώσουμε και όσους θα ενδιαφέρονταν και θα ήθελαν να έχουν το συγκεκριμένο δίσκο.
Χίλια μπράβο αξίζουν στον Κουρκουνάκη και στην ομάδα του, που σε δύσκολους καιρούς επιμένει να δημιουργεί αλλά και να καθιστά τη δημιουργία του προσιτή στον κόσμο.

3 σχόλια:

Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης είπε...

Ωραία μουσική είδηση Ηρακλή, θα το "ανεβάσω" και εγώ. Εμείς όμως που ζούμε μακριά από το κέντρο της Αθήνας θα τον ακούσουμε το δίσκο;

Ελένη Μπέη είπε...

Εμείς οι της περιφέρειας γιατί εξαιρούμαστε;

Μουσικά Προάστια είπε...

Καλημέρα ΕΛένη, Θεοδόση,
όπως μας ενημέρωσε ο κ. Κουρκουνάκης, ο δίσκος θα κυκλοφορήσει κανονικά και στην υπόλοιπη Ελλάδα σύντομα. Αυτή είναι μία προσωρινή έκδοση χέρι-με-χέρι, που για τεχνικούς λόγους περιορίστηκε στην Αθήνα. "Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα"!
Χαιρετισμούς, ηρα.