Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

WHICH SIDE ARE YOU ON, BOY?

 
Αμάν παναγίτσα μου, κάποιοι παράτησαν το λιβάνισμα της "ποιότητας" και ανακάλυψαν την κρυφή γοητεία των βραβείων Mad και το δημοκρατικό δικαίωμα του λαού να κολυμπά στη χαβούζα, μέσα στα sΚ@%@. Τέτοιο σφυροκόπημα δημοκρατικού αισθήματος και κοινωνικής δικαιοσύνης ούτε επί Αλλαγής δε γνωρίσαμε, ένα πράμα. Ε, ας το αποσαφηνίσουμε μια και καλή: κανένας δεν αμφισβήτησε τούτο το ιερό Σου δικαίωμα, λαέ. Αρκεί, φεύγοντας, να τραβήξεις το καζανάκι.

Παραμένουμε στο θέμα μας και πηγαίνουμε σ' ένα βίντεο που μόλις κατέφτασε στο email μας. Απλήρωτοι εργαζόμενοι και απολυμένοι στα καταστήματα "Metropolis" και αλληλέγγυοι διαδηλώνουν έξω από τη γιορτούλα των MAD. Εντάξει, τι πρόβλημα έχουνε κι αυτοί; Εφόσον δεν μπορούμε να έχουμε και άρτο και θεάματα, ας φάμε τον άρτο τους για να παράγουμε θεάματα. Δημοκρατικά, πάντα. ηρ.οικ.

4 σχόλια:

τ2φ είπε...

Έχει χρήμα το MAD και το διαθέτει όπως νομίζει,θέλει να κάνει γιορτούλες και να βραβεύει την Τάμτα;Αν γουστάρει το κάνει!Θέλει να σπονσοράρει live της Νατάσσας Μποφίλιου;Και αυτό το κάνει,καμία διαφορά!

http://www.mad.tv/section/agenda/11053/


Θέλει το Metropolis να κλείσει και να τους πετάξει όλους στο δρόμο;Το κάνει εύκολα!Θέλει το Metopolis να χώσει φράγκα σε live της Νατάσσας Μποφίλιου στο χώρο του;Το κάνει,πανεύκολα!

http://www.youtube.com/watch?v=xnr78mkpaFw

Μουσικά Προάστια είπε...

Πού κολλάει η αναφορά στη Μποφίλιου, και μάλιστα εις διπλούν; Μήπως τους απέλυσε αυτή και δεν το κατάλαβα; Ή θες απλά να λες και να γράφεις το όνομά της; ηρ.

τ2φ είπε...

Κάνεις ένα ποστ για το Μαντ και το Μετρόπολις και μου λες που κολλάει η Μποφίλιου;Η 'ποιότητα' του Μαντ που περιγράφεις χρηματοδοτεί (έμμεσα ή άμμεσα) και την ποιότητα εκτός εισαγωγικών που αρέσει σε εσένα,και μου λες πού κολλάει;Όχι δεν έχω κόλλημα να γράφω το όνομα της Μποφίλιου,αν θέλεις σου γράφω και για άλλους 50 ποιοτικούς.Φυσικά και δεν απέλυσε Η Μποφίλιου τους υπαλλήλους,--δεν μιλάς σε μπακάλη--,αλλά το ίδιο το μέσο υποστηρίζει και την Μποφίλιου και τον Σάκη Ρουβά όσο και να μην θέλεις να το παραδεχτείς.

Μουσικά Προάστια είπε...

Φυσικά και υποστηρίζει και τις δύο όχθες το Μad και το κάθε Mad, να πουλήσει θέλει. Γιατί να μη θέλω να το παραδεχθώ; Θα ζητήσω λογαριασμό από τη Μποφίλιου επειδή την υποστηρίζει το Mad; Ή φέρει ευθύνη αυτή για τις υπόλοιπες επιλογές του Mad;

Την κριτική μου προς το Mad την κάνω καταρχήν γιατί ανήκει σε επιχειρηματικό όμιλο που αφήνει απλήρωτους και απολυμένους τους εργαζόμενούς του. Και μόνο Μποφίλιου να είχε, τα ίδια θα γραφα. ΟΚ?