Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛAΙΟ ΦΑΛΗΡΟ


«ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΠΑΘΟΥΣ…. ΕΝΑΤΕΝΙΣΗ»
Μια μουσικοποιητική  βραδιά  στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου

Μια βραδιά γεμάτη ήχους και εικόνες  μέσα από τα  ποιήματα των Μαρία Ρετάλη, Ειρήνη Ντούρα – Καββαδία και Μαρία Αντωνοπούλου - Ντούρα  σε θεατρική απόδοση  από τους Πάρι  Κατσίβελο, Νίκο Βερλέκη και Σοφία θεοδώρου.

Η βραδιά θα πλαισιωθεί από τη φωνή της Σοφίας Θεοδώρου η οποία θα τραγουδήσει μεταξύ άλλων το τραγούδι «Αδελφοσύνη» σε μουσική Παντελή Θαλασσινού  και στίχους Ειρήνη Ντούρα-Καββαδία & Μαρίεττας Αυγερινού στη Γαλλική.

Ιδιαίτερη νότα θα δώσει το μουσικό πριόνι του σολίστα Νίκου Γιούσεφ με συνοδεία  πιάνου Ειρήνη Τηνιακού. Συμμετέχουν οι μουσικοί Ηλίας Σιατούνης, Ήρα Βουκελάτου, Δημητρά Αλεξίου, Μαρία-Ολυμπία Ντακογιάννη και οι καθηγητές του μουσικού σχολείου Αλίμου Κωνσταντίνος  Τσικλέας και Ιωάννης Μεταλληνός. 

Παράλληλα θα διεξαχθεί έκθεση ζωγραφικής των Μαρία Ρετάλη και Μαρία  Αντωνοπούλου – Ντούρα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείτε υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος. Ο πρόεδρος Ηλίας Δερμιτζόγλου θα απευθύνει χαιρετισμό. Προλογίζει ο αντιπρόεδρος Στέφανος Βογαζιανός - Roy 

Η βραδιά θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο  του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος, το  Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012 & ώρα 18:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: