Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

"Λόγου & Πάθους ...Ενατένιση"






«ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΠΑΘΟΥΣ…. ΕΝΑΤΕΝΙΣΗ»
Μια μουσικοποιητική  βραδιά  στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου

Μια βραδιά γεμάτη ήχους και εικόνες  μέσα από τα  ποιήματα των Μαρία Ρετάλη, Ειρήνη Ντούρα – Καββαδία και Μαρία Αντωνοπούλου - Ντούρα  σε θεατρική απόδοση  από τους Πάρι  Κατσίβελο, Νίκο Βερλέκη και Σοφία θεοδώρου.

Η βραδιά θα πλαισιωθεί από τη φωνή της Σοφίας Θεοδώρου η οποία θα τραγουδήσει μεταξύ άλλων το τραγούδι «Αδελφοσύνη» σε μουσική Παντελή Θαλασσινού  και στίχους Ειρήνη Ντούρα-Καββαδία & Μαρίεττας Αυγερινού στη Γαλλική.

Ιδιαίτερη νότα θα δώσει το μουσικό πριόνι του σολίστα Νίκου Γιούσεφ με συνοδεία  πιάνου Ειρήνη Τηνιακού. Συμμετέχουν οι μουσικοί Ηλίας Σιατούνης, Ήρα Βουκελάτου, Δημητρά Αλεξίου, Μαρία-Ολυμπία Ντακογιάννη και οι καθηγητές του μουσικού σχολείου Αλίμου Κωνσταντίνος  Τσικλέας και Ιωάννης Μεταλληνός. 

Παράλληλα θα διεξαχθεί έκθεση ζωγραφικής των Μαρία Ρετάλη και Μαρία  Αντωνοπούλου – Ντούρα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείτε υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος. Ο πρόεδρος Ηλίας Δερμιτζόγλου θα απευθύνει χαιρετισμό. Προλογίζει ο αντιπρόεδρος Στέφανος Βογαζιανός - Roy 

Η βραδιά θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο  του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος, το  Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012 & ώρα 18:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: