Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

ΑΛΛΟ ΓΑΪΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

 

Έγραψε πάλι ο Ψηλός. Ένα μεγάλο μπράβο στον Μίκη Θεοδωράκη που λέει σε απλή ελληνική γλώσσα όσα δεν μπορούν να πουν οι επαγγελματίες επαναστάτες, οι διανοούμενοι και οι καθηγητάδες. Χρυσή Αυγή = δειλοί και ανθέλληνες. Τόσο απλά. Μαθήματα πατριωτισμού από τους ναζί και τους φασίστες δεν θα πάρουμε. Ούτε θα μας διδάξουν ανδρισμό και θάρρος οι θρασύδειλοι που μαχαιρώνουν μετανάστες και λοιπούς "ανεπιθύμητους". Παρακαλούνται οι κ.κ. Πέτρος Γαϊτάνος, Νότης Σφακιανάκης και λοιποί χρυσαυγίτες με καλλιτεχνικές ανησυχίες όπως πατήσουν play στο βίντεο και ακούσουν με προσοχή. ηρ.οικ.

5 σχόλια:

BOSKO είπε...

Έγραψε και παραέγραψε ο Ψηλός!

Ανώνυμος είπε...

μόνο όμως με το ξύλο στους μετανάστες και τις ναζιστικές αναφορές έχει πρόβλημα ο Μίκης;
μα αυτό περίπου λέει ο κι ο ανεκδιήγητος μητροπολίτης Καλαβρύτων («να είστε λίγο πιο προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας»)
δεν μπορεί να μην ξέρει ο Μίκης ότι τα πρώτα θύματα των χρυσαυγιτών ήταν ο Κουσουρής και άλλοι αριστεροί. δεν μπορεί να μην βλέπει τον ταξικό χαρακτήρα της Χ.Α. είναι δηλαδή ιδεοληπτική αγκύλωση να επιμένεις ότι δεν πλήττονται οι Ελληνες έτσι γενικώς αλλά συγκεκριμένες τάξεις;
Κωστής Μ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, συμφωνώ! Λογικό είναι να μην συγκρίνεται με τον Σφακιανάκη και τον Γαϊδουροτάνο. Μόνο που άργησε πολύ να μιλήσει, θα συμφωνήσω και με τον ανώνυμο.

Μουσικά Προάστια είπε...

@ Bosko:
Γεια σου Αντώνη!

@ Κωστής Μ.:
Δεν άκουσα όλη την παρέμβασή του, πάντως νομίζω ότι κάνει λόγο για την "κοινωνική αριστερά" και τους καταπιεσμένους. Μικρή σημασία έχει πάντως, μπροστά στο κύριο ζήτημα που είναι ότι κατέρριψε την προπαγάνδα της Χ.Α. με τα ίδια της τα όπλα!!!

@ Ανώνυμος:
Εντάξει, τόσες δεκαετίες μιλάει ο Μίκης εναντίον του φασισμού και του αυταρχισμού, δεν άργησε δα και τόσο!

BOSKO είπε...

Το πιο σημαντικό είναι που μέσα στον απόλυτο εκφασισμό της κοινωνίας και με την απροκάλυπτη διαφήμιση των ΜΜΕ στους ναζήδες, ένας άνθρωπος 87 ετών, και όχι όποιος κι όποιος μάλιστα, βγαίνει και μιλάει εναντίον τους. Ας μείνουμε σ' αυτό κι ας ελπίσουμε ότι θα μειώσουν τα ποσοστά τους!