Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014

ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ, ΕΠΙΛΕΓΩ ΜΟΝΟ PROTAGON

Η ανάγνωση του Protagon με αφορμή τις ενδείξεις δωροδοκίας του Χαϊκάλη είναι πραγματικό μάθημα πολιτικής επιστήμης και το συστήνω σε όλους μας! Μάθημα ξεγυμνώματος των δήθεν φιλελεύθερων και των ευαισθησιών τους που όλως τυχαίως εξαντλούνται κάθε φορά στους συνδικαλιστές, στα Εξάρχεια και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ύμνους για τη διαφάνεια και τους θεσμούς όλο το χρόνο, αλλά όταν σκάει το κανόνι και υπάρχουν σκιές για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή μας, τότε κάνουμε την πάπια! Αν δεν ξέρεις το συμβάν και κάνεις το λάθος να πας κατευθείαν στο Protagon, νομίζεις ότι αυτό για το οποίο γίνεται συζήτηση είναι πως ο Χαϊκάλης πήγε να δώσει Ευρουλάκια στον Αποστολόπουλο για να πάνε στον Σαμαρά, και όχι το ανάποδο!

Τόσο πολύ κόπτονται για τους θεσμούς και τη δημοκρατία μας οι πρόταγκον! Δεν είναι θεσμός το κοινοβούλιο και οι βουλευτές του; Δεν τους αφορά αν υπάρχει έστω και 1% υποψία ότι κάποιος προσπάθησε να χρηματίσει βουλευτή; Η απάντηση είναι ΟΧΙ, δεν τους αφορά διόλου. Επάγγελμά τους μόνο η απαξίωση κάθε κριτικής σκέψης. Ρόλος τους να ισοπεδώνουν, να αποτελειώνουν ό,τι αφήνει όρθιο η πιο λούμπεν, η πιο τραμπούκικη εκδοχή της προπαγάνδας τύπου Πορτοσάλτε. Και η κάρτα που χτυπάνε το πρωί γράφει πάνω μια μόνο λέξη: ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

Δεν είναι μόνο ότι νομίζουν πως απευθύνονται σε τυφλούς και κουφούς, μας θεωρούν 100% μαλάκ#$. Και το ρεσιτάλ αστυνομικών ερευνών και δικαστικών αποφάσεων από το άριστο, το protagonιστικό δεκανίκι της κυβέρνησης και του Σαμαρά δωσ' του και συνεχίζεται. Ευτυχώς! Για να μην έχεις απορίες, αγαπητή μου αναγνώστρια, ως προς το τι πραγματικά κρύβει ο Σταύρος -Σπορτ Μπίλι- Θεοδωράκης στη μεταμοντέρνα, αλλά εν τέλει τόσο γνώριμα καθεστωτική και δεξιά τσαντούλα του.

ηρ. οικ.Δεν υπάρχουν σχόλια: