Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΑΠΑΡΤΧΑΪΝΤ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Αντί να κατεβάσουν αυτούς που είχαν το πρόβλημα και παρακώλυαν την πτήση, κατέβασαν τα θύματα - και μάλιστα εντός της ελληνικής επικράτειας όπου προφανώς (δεν) ισχύει η ελληνική νομοθεσία! Αν δεν μου αρέσει η φάτσα σου, κατεβαίνεις, δρόμο, ουστ. Ρατσισμός 2016 αλά ελληνικά, με άρωμα ...επιχειρηματικότητας.

Η ανακοίνωση της εταιρείας, προφανώς ασχολίαστη - τι να πρωτο-σχολιάσεις απ' αυτό το μνημείο εταιρικής ξεφτίλας:

***


Ανακοίνωση


Κηφισιά, 5 Ιανουαρίου 2016 – Σε συνέχεια σχετικών δημοσιευμάτων η AEGEAN ενημερώνει ότι στην προγραμματισμένη πτήση Α3 928 από Αθήνα προς Τελ Αβίβ, στις 3 Ιανουαρίου 2016, εκφράστηκε από αριθμό Ισραηλινών επιβατών ανησυχία και έντονη διαμαρτυρία για δύο Ισραηλινούς συνεπιβάτες τους. Η εταιρεία προέβη σε επιπλέον έλεγχο με την παρουσία και συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας, από τον οποίο, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν εντοπίστηκε κάποιο ζήτημα.

Πρόκειται για ένα μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό, το οποίο έληξε σύντομα χάρη στη συνεργασία και τη συναινετική διάθεση των δύο επιβατών, στους οποίους προσφέρθηκε η δυνατότητα να ταξιδέψουν με επόμενη πτήση, τα έξοδα της οποίας μαζί με τη διαμονή καλύφθηκαν από την εταιρεία.

Η AEGEAN λυπάται για το δυσάρεστο περιστατικό που δεν εκφράζει την εταιρεία και ευχαριστεί τους δύο Ισραηλινούς επιβάτες για την κατανόηση και συνεργασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: