Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Ο Γιώργος Μεράντζας στην Απανεμιά με τον φακό της Χριστίνας Μαγιάκη

Ο Γιώργος Μεράντζας στην Απανεμιά, 4 Μαρτίου 2018. Από την γκράντε αυτή βραδιά εξασφαλίσαμε μερικές από τις δημιουργίες της φωτογράφου Χριστίνας Μαγιάκη, αποκλειστικά για το καταπληκτικό, υπερ-προνομιούχο αναγνωστικό κοινό των Προαστίων. Χριστίνα, σε ευχαριστούμε πολύ!
ηρ.οικ.










Ένα φως που χρωματίζει τον κόσμο

Η τέχνη της φωτογραφίας είναι η αποτύπωση του φωτός τη στιγμή που ξεχύνεται πάνω στα αντικείμενα. Η κατάσταση μέσα από την οποία η όραση προσπαθεί να ομηρεύσει τη στιγμή στο κελί της λογικής και να την ελευθερώσει πάλι στα ποτάμια της φαντασίας. Σε εκείνο το ποτάμι ρέουν χρώματα, αναμνήσεις συναισθήματα και μέσα από έναν κύκλο γίνονται αιώνια. Οι δικές μου μπογιές είναι φωτισμένες από ανθρώπους που θαύμασα στη ζωή μου. Ανθρώπους που κράτησαν το φως μέσα τους, αποτύπωσαν στο μυαλό τους κάθε μορφή του ανθρώπινου ψυχισμού και έβαλαν στο δικό τους ποτάμι τα χρώματα της επανάστασης και της αγάπης. Έτσι έγιναν αιώνια, σαν μια φωτογραφία του μέλλοντος. Ενός φωτός που χρωματίζει τον κόσμο.

Χριστίνα Μαγιάκη











ΥΓ: αγαπημένο μου ένα τραγούδι που δεν ακούγεται πια πολύ όμως είχα την τιμή να το ακούσω κατά την επίσκεψή μου στον ξενώνα του Γιώργου Μεράντζα στην Ήπειρο.
Χ.Μ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: