Τρίτη 26 Μαΐου 2015

MakeNoise Fest



MakeNoise Fest
Παρασκευή 29 Μαϊου 2015
Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ
(Πειραιώς και Ερμού)



Ένας χρόνος ToPeriodiko.gr
365 ημέρες Διατάραξη της Κοινής Ησυχίας



Την Παρασκευή στις 29 του Μάη το web magazine ToPeriodiko.gr με τη συμβολή της Unrest Productions και της B Foundation γιορτάζει τον ένα χρόνο λειτουργίας του, με μία θορυβώδη μουσική συνάντηση.

Οι πρώτες 365 μέρες Διατάραξης της Κοινής Ησυχίας θα αποτιμηθούν με τρόπο ανάλογο, στις 29 του Μάη στην Αθήνα, στο πρώτο MakeNoise Fest:

Ένα μουσικό ταξίδι από τους ήχους της Κρήτης που συναντούν ρυθμούς και ηχοχρώματα πολλών ηπείρων, με τον Δημήτρη -Χαΐνη- Αποστολάκη, σε αυτούς της ανατολής, όπως ανέλαβαν να τους πειράξουν οι Dirty Fuse και οι Gadjo Dilo με surf rock και gypsy swing τεχνοτροπία. Και από εκεί, πάλι πίσω στην Αθήνα και το δικό της rock ‘n roll από τους Semen of The Sun που το εκπροσωπούν επάξια.

Τη σκυτάλη θα πάρουν dj sets με grooves, breakbeats και μερικούς από τους πιο ζωηρούς Έλληνες μουσικούς παραγωγούς: Οι Cayetano, Blend Mishkin και οι Billa Quase + J Melik (Pad Trio) θα κλείσουν τη βραδιά σε ένα πάρτι μέχρι πολύ αργά, κάνοντας θόρυβο και "υποχρεώνοντάς" μας να χορέψουμε σε dub/ latin/ funk/ jazz/ jungle και drum'n'bass ρυθμούς.

Κάπου ανάμεσα στους μουσικούς που θα ανέβουν στη σκηνή του MakeNoise, αισθητή την παρουσία τους θα κάνουν κάποια από τα κακά παιδιά του stand - up comedy της Αθήνας, ο Βύρωνας Θεοδωρόπουλος και ο Αριστοτέλης Ρήγας. Ενώ στο χώρο θα λειτουργήσει επίσης έκθεση φωτογραφίας και εικαστικών δημιουργιών και άλλες εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν σύντομα...

Σας περιμένουμε όλους και όλες εκεί! Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι και ...ανήσυχοι.

Χώρος: Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ
(Πειραιώς και Ερμού)
Είσοδος: 5 ευρώ
Επικοινωνία:
info@toperiodiko.gr

6948823162

Δεν υπάρχουν σχόλια: